Ejaculatul, elogiatul şi electoratul …

De-ale noastre ...

De-ale noastre ...

Presa de astăzi ne oferă câteva ştiri „interesante”, având puternică legătură cu starea naţiunii …

1.  Marian Vanghelie a fost schimbat de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti, după ce Victor Ponta a propus înlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare. Motivul: câştigarea alegerilor, după cum ne explică însuşi Vanghelie. Nu i se reproşează nimic, spun colegii de partid. „A fost o execuţie” spun alţii. Marian Vanghelie a spus în apărarea sa că nu este de acord să fie acuzat de o relaţie specială cu Elena Udrea, pe care o cunoaşte de „doar câteva luni”, în timp ce alţi colegi au relaţii de ani de zile cu aceasta.

Morala ne este oferită de acelaşi Vanghelie: „Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează. Te ejaculează…, adică… te ejectează”.

2. Ca urmare a „ejectării” lui Vanghelie de la conducerea PSD Bucureşti, Sebastian Lăzăroiu, ministrul muncii şi protecţiei sociale şi Elena Udrea, ministrul turismului şi dezvoltării regionale au luat poziţie.

De ce? Ce legătură au problemele PSD cu ministerele pe care le conduc cu aceste aspecte nu se ştie, însă Elena Udrea a ţinut să declare „Convenabil a fost că domnul Ponta şi-a negociat să candideze la Târgu Jiu, în aşa fel încât PDL să nu-i pună un contracadidat serios sau… serios a fost sigur, dar nu unul cu şanse. Acolo trebuia să candideze domnul Gorun, rectorul Universităţii din Târgu Jiu, şi în negociere s-a convenit ca domnul Ponta să aibă un alt cotracandidat, aşa încât a putut să câştige cu 300 de voturi colegiul de deputat. Acestea sunt discuţii convenabile care pot ajuta un candidat la şefia unui partid să ajungă preşedinte”.

Aşa funcţionează lucrurile. Dar cum de însăşi ea demască aceste practici? Şi de ce nu îi pasă nimănui?

3. Scafandru, avocat, senator, preşedinte al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare şi din 2010 Consilier al ministrului Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, Dorel Onaca a fost învestit în funcţia de consul general al Republicii Bangladesh.

Acum, găsiţi punctul comun al ştirilor de mai sus .. şi nu, nu este grija faţă de electorat. Ba chiar, am putea încheia tot cu un citat din Vanghelie: „Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: