Mi-s frumoasă şi testată!!! … decât

Timp de două zile, 26 şi 27 februarie, Caravana Miss Universe România a venit la Constanţa, pentru a selecta cele mai frumoase (şi deştepte, zic organizatorii) fete din zonă, domnişoarele selectate urmând a participa la Marea Finală de la începutul lunii iunie.

Conform regulamentului, participantele trebuiau să aibă minimum 18 ani şi maximum 26 de ani, diverse calităţi fizice – clasicele 90-60-90 plus altele asemenea şi oarece interdicţii – gen „Nu vor fi admise in concurs participantele care au pozat sau aparut in pictoriale nud, topless sau ipostaze indecente (indiferent de conjunctura)”. Nu sunt incluse condiţii legate de IQ-ul fetelor, nota la purtare sau la logică.

Probele în cadrul acestei preselecţii au fost: cea a măsurătorilor – unde fetele au avut de dovedit că au dimensiunile pe care şi le-au scris în formularele de înscriere, o probă de fotogenie – constând într-o şedinţă foto, defilarea şi un interviu. Bonus, frumoasele au primit şi următorul text, pe care au fost nevoite să îl corecteze:

„Vreau să şti decât un lucru care ţi la-m m-ai spus şi aşi vrea să ţi minte mereu: Filmele cu monştrii nu sunt pentru copiii!”

Aş dori să văd cum şi cât au corectat participantele … decât.

Chiar aşa? Parcă e lipsit de … eleganţă, aş zice.

Era cândva un banc, dacă e să îi zicem aşa: Dacă o vacă mănâncă într-o oră un metru pătrat de iarbă, câte vaci în câte ore vor mânca câţi metri pătraţi de iarbă?

Oricât de bună a fost intenţia, cam când (nu) şi-au dat seama organizatorii că exagerează cu greşelile pe centimetru liniar de text? Sau … şi-au dat seama?

One Response to Mi-s frumoasă şi testată!!! … decât

  1. Doru spune:

    Foarte tare textul! Sunt curios cum l-au corectat „printesele”. Ar fi bine sa dea rezultatele publicitatii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: