Paradoxuri 2011

Grauri beţi şi ciori moarte de foame …

2011 a început amuzant, cel puţin din punct de vedere ornitologic. Mai întâi, într-un cartier din municipiul Constanţa au fost găsiţi 30 de grauri morţi. Analizele efectuate de specialiştii veterinari ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa au stabilit că că păsările au făcut o intoxicaţie etilică după ce au mâncat borhot de struguri. Mai precis, graurii au murit de beţi ce erau … Până una alta, în Tăbăcărie s-au pus ciorile pe murit. Analizele aceloraşi specialişti au stabilit că acestea au murit de foame …

Să fie vreun substrat în întâmplările acestea?

Viteză (mai) mare pe un drum închis …

Începând cu 10 ianuarie 2011, circulaţia rutieră pe DN22C în zona podului Cernavodă între km.1 şi 978 va fi întreruptă timp de un an pentru o serie de reparaţii. Dincolo de „oportunitatea” acestei măsuri atâta timp cât autostrada către mare nu e finalizată şi ambuteiajele pe timp de vară sunt deliciul turiştilor, pe 11 ianuarie 2011, peste o zi, aceeaşi Direcţie Rutieră din cadrul I.G.P.R. informează că, pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile „A” şi „B”. Printre respectivele localităţi ghiciţi ce găsim? Cinci localităţi aflate pe DN22C – drumul doar ce închis: Poarta Albă (km.38 – km.40), Castelu (km.30 – km.32), Medgidia (km.23 – km.25), Făclia (km.9 – km.11) şi Ştefan cel Mare (km.5 – km.6).

Aviz amatorilor de liniuţe … Că tot nu se apucă ei de lucru imediat …

 

 

Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. informează că, pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile „A” şi „B”.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: