Programul Rabla continuă şi în 2011

Vine şi Rabla 2011

Vine şi Rabla 2011

Ministrul Mediului şi Pădurilor László Borbély a susţinut marţi, 9 noiembrie 2010, o conferinţă de presa în cadrul căreia a anunţat continuarea Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional în 2011, bazându-se pe faptul că “Sesiunea 2010 a programului Rabla a fost un succes. Acest lucru este demonstrat prin cele peste 180 de mii de autoturisme vechi casate, faţă de 30 de mii în 2009.”, precizând însă că nu a fost decisă modalitatea în care acesta se va desfăşura.

Ministrul a anunţat prelungirea valabilităţii tichetelor nevalorificate, care ar fi expirat pe 23 noiembrie 2010, până la data de 31 ianuarie 2011, specificând: „Cu toate acestea, pe piaţă exista încă aproape 31 de mii de tichete nevalorificate, al căror termen de valabilitate urma să expire pe 23 noiembrie. Drept urmare, pentru a veni în ajutorul persoanelor care încă deţin vouchere, am hotărât prelungirea termenului de valabilitate a acestora până în data de 31 ianuarie 2011. Atrag însă atenţia că e vorba de o singură prelungire, 31 ianuarie 2011 fiind termenul final până la care aceste tichete vor mai fi valabile”, a declarat László Borbély.

Referitor la Programul Rabla pentru anul viitor, ministrul Mediului şi Pădurilor a precizat că se poartă discuţii privind două variante: “Pentru 2011 avem în vedere două posibilităţi. Fie păstrăm neschimbată forma programului actual, fie de la anul să dăm 4 vouchere în loc de 3 dar să scădem valoarea unuia de la 3.800 de lei la 3.000 de lei. Nu am luat încă o decizie, analizăm şi, împreună cu producătorii, vom alege optimă astfel încât la 1 februarie 2011 să demarăm noua sesiune a Programului”, a afirmat ministrul László Borbély.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: