Telefon şi adresă de e-mail pentru reclamaţii pe litoral

Plaje murdare ...

Plaje murdare ...

Dacă mai aveţi bani, dacă mai aveţi planuri de vacanţă şi dacă aveţi de gând să veniţi pe litoralul românesc, pe care Udrea nu îl include în brandul de ţară, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral ne anunţă că veţi avea la dispoziţie un număr de telefon şi o adresă de e-mail la care se vor putea face sesizări şi reclamaţii.

„Problemele pe care turiştii le pot sesiza se referă la accesul pe plajă, la starea de curăţenie, dotarea plajelor cu pubele de gunoi, prezenţa algelor, prezenţa corpurilor ascuţite şi dure, precum cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal”.

Păcat. Aş mai fi adăugat WC-urile ecologice împuţite, muzica idioată dată la maximum, maşinile intrate pe plajă, fumul făcut de skijet-uri, sâmburii de piersici şi cojile de seminţe, cocalarii şi pipiţele, bormaşinile de la lucrările în construcţii şamd.

Oricum, dacă veţi dori să reclamaţi ceva din toate acestea, numărul de telefon este 0241/552.080, iar adresa de e-mail dispecer@dadl.rowater.ro. Se spune că reclamaţiile vor fi înregistrate într-un registru unic de sugestii şi reclamaţii. Nu se spune dacă se va şi face ceva pentru a remedia situaţiile respective.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: