Rateul României

Diagnosticul României

Diagnosticul României

Domnul Traian Băsescu, preşedintele României, are dreptate şi nu trebuie să regrete afirmaţiile făcute, legate de rateul sistemului de sănătate şi al sistemului de educaţie, pentru că atunci când prezinţi procente lucrurile sunt destul de clare, iar când spui 40%, înseamnă 40%, nici mai mult, nici mai puţin.  Din păcate, realitatea susţine afirmaţiile preşedintelui ţării.

Rateul sistemului de sănătate a fost confirmat chiar de Traian Băsescu când a ales un spital din Viena în locul unuia din Bucureşti sau, măcar din România.

Rateul sistemului de educaţie este demonstrat cu prisosinţă la fiecare apariţie a fiicei preşedintelui.

Rateul sistemului electoral a fost demonstrat de faptul că Elena Băsescu, George Becali sau Corneliu Vadim Tudor reprezintă România în Parlamentul European.

Rateul sistemului fiscal a permis Ioanei Băsescu să-şi cumpere o casă de aproape un milion de euro, fără să fie nevoită să justifice aceşti bani.

Rateul clasei politice este demonstrat până în cel mai mic detaliu de eşecul statului de drept, de caracatiţa care controlează toate domeniile, de economia inexistentă, de agricultura primitivă, de incompetenţa guvernanţilor de a face ceva pentru ţara asta şi populaţia ei etc.

Dar rateul suprem al României, rateul poporului român, cel mai grav dintre ele este materializat în clasa conducătoare, în această clasă politică ce a adus ţara aproape de faliment după douăzeci de ani de democraţie.

Da domnule preşedinte, este trist, dar aveţi dreptate, suntem o ţară a rateurilor, iar prima în acest top este ocupată de clasa politică cu peste 90% rata de rateu în orice întreprinde. Şi, fie că vă place sau nu, faceţi parte din ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: