Leprele, culta şi frişca lui Boc

Treabă, frate!!!

Treabă, frate!!!

După ce Marean a dat o lecţie de onoare exprimată într-un melanj colorat, susţinându-l în p… lui pe Geoană cel plin de defecte şi reuşind să îi oripileze pe toţi membrii PSD cu facultate (şi pe nevestele acestora), după ce primarul Craiovei a declarat sus şi tare că Udrea este o femeie de cultură, cu facultate şi singura (!?) din guvern care îi sprijină, iar Crin Antonescu a declarat că băltim în frişca demagogică a domnului Boc, nu putem decât să aşteptăm cu plictiseală rezultatele congresului PSD şi reînceperea emisiunii „În puii mei”, unde personajele sunt cu mult mai simpatice.

Dar să nu credeţi că treburile politicienilor se opresc aici. În ultima săptămână, în care ştirile despre PSD ne-au adus la exasperare, ceilalţi au avut de asemenea multă treabă. Meleşcanu a încheiat într-o zi şedinţa Senatului mai repede deoarece unii dintre senatori, fiind trecut de ora prânzului, începuseră să mânânce, în bănci, „mâncare nesănătoasă”, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a rămas blocat în lift, aproape zece minute, în primul spital clinic privat din Arad, Mihai Şeitan propune ca alocaţiile de stat pentru copii să nu mai fie acordate celor care provin din familii cu venituri mari, a doua zi după ce ne-a explicat cum că în 2030 vom trăi bărbaţii 75,9 ani, iar femeile 81,4 ani. Ţopescu le propune senatorilor pauze de exerciţii fizice în cazul unor şedinţe prelungite, mai precis să iasă pe hol şi să facă mişcări de dezmorţire a coloanei vertebrale şi de activare a articulaţiilor, Boc îl face pe Ponta procuror comunist, pentru că acesta regretă că nu l-a bătut, iar Ponta zice că dacă ar fi fost procuror comunist, l-ar fi cunoscut pe Boc, care era secretar la UTC. Vlădescu, ministrul finanţelor iese iar cu o exă a unui partener de-al său, continuând seria de îndrăgosteli de apropiatele apropiaţilor, casa regală ar vinde Peleşul, iar o doamnă deputat PSD propune să-l salveze Răduleasca cu un teledon.

În tot timpul ăsta FMI nu mai are bani, a murit Emilio Lavazza, şeful celebrului grup producător de cafea şi raportat la salariu, ţigările din România sunt cele mai scumpe din UE.

Deci circul continuă, dar stăm prost cu cafeaua şi ţigările. Bine … şi cu banii, dar de asta au grijă politicienii.

Reclame

One Response to Leprele, culta şi frişca lui Boc

  1. turistclujan spune:

    o insiruire de fapte mici ale unor oameni care se cred mari.
    o sara buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: