Mari super-reduceri de sezon!

Mari reduceri de sezon

Mari reduceri de sezon

În timpul sărbătorilor de iarnă, când România alerga năucă după bucurii mărunte, îndeobşte culinare, moş guvern cu barba’n halbă a pregătit marile reduceri pentru sezonul de criză-disperare 2010-2011:

pe de altă parte, a fost asigurat un trai călduţ celor care au arătat că merită:

O fi bine?

Preşedintele României spunea în urarea de An Nou că 2010 „va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in 2009. 2009 a fost un an dificil, un an in care peste Romania a trecut criza globala care ne-a afectat, dar nu ne-a ingenuncheat”. Nu i-a îngenuncheat pe unii … dar acest lucru se poate rezolva cu reducerile (a se citi măsurile) luate pentru 2010, am putea spune. Cât despre optimism, cel cu care şi premierul Boc ne-a sugerat să privim spre 2010, nu poate fi îndreptat decât spre speranţa că tot ce e prevăzut în prima parte a acestui articol nu va fi chiar aşa, iar tot ce e în partea a doua va fi reconsiderat.

Va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in 2009. 2009 a fost un an dificil, un an in care peste Romania a trecut criza globala care ne-a afectat, dar nu ne-a ingenuncheat”

One Response to Mari super-reduceri de sezon!

  1. vasile spune:

    Reducerea cuantumului pensiei echivaleaza cu o expropriere si poate fi atacata in justitie si la CEDO .Această reglementare nu poate fi anulată, căci legea nouă acţionează numai pentru viitor, cu excepţia legii penale mai favorabile. Este un principiu de drept, care se găseşte în toate legislaţiile europene, cu excepţia dreptului anglo-saxon.
    Având în vedere cele de mai sus, drepturile de pensie, respectiv drepturi băneşti, nu pot fi recalculate retroactiv, ci numai pentrui viitor. Orice altă idee în acest scop este lovită de nulitate absolută, indiferent de artificiile invocate de unii “Şeitani”, precum că dreptul la pensie este numai latura abstractă, cuantumul putând fi modificat. Aceasta este o aberaţie juridică.
    DEJA CURTEA CONSTITUTIONALA A LITUANIEI A CREAT UN PRECEDENT , PRIN DECLARAREA UNEI LEGI SIMILARE CU CEA A LUI SEITAN-BOC , DREPT NECONSTITUTIONALA , DE REDUCERE A PENSIILOR . SA VEDEM DACA SI ROMANIA MAI ARE CURTE CONSTITUTIONALA SAU NU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: