Valoarea mea, valoarea mea …

Cum sa ajungi rapid general?

Cum sa ajungi rapid general?

Preşedintele Traian Băsescu a avansat la gradul de general de brigadă în rezervă un fost plutonier major în retragere, motiv pentru care simt nevoia să completez acest articol scris acum câteva săptămâni deoarece mi s-a relevat o nouă dimensiune a gestului lui Traian Băsescu.

Se vorbeşte foarte mult despre faptul că românii, după căderea regimului comunist, nu şi-au găsit un sistem de valori, că nu mai au repere. Românii nu mai ştiu ce este bine sau ce este rău, ce este frumos ce este urât, ce trebuie să faci pentru a reuşi în viaţă, ce trebuie să faci pentru a fi respectat sau pentru a-ţi fi recunoscute meritele, ce este adevărat sau ce este minciună. Românii văd în fiecare zi că singura şansă este descurcatul, strecuratul, şpaga, relaţiile, alegerea bărcii potrivite.

Acum cred că Oprescu, Iordănescu şi Onţanu sunt cazuri fericite pe lângă cazul Eugen Gheorghe (tablagiul ajuns general). Evoluţia lui a fost plutonier major – colonel – general.

Domnilor subofiţeri, maiştri militari, ofiţeri inferiori şi superiori, domnilor generali priviţi şi vă minunaţi, gândiţi-vă ce aţi făcut în cariera dumneavoastră pentru gradul următor, gândiţi-vă şi minunaţi-vă!

Este trist! Acesta este sistemul de valori propus de domnul Traian Băsescu. Acestea sunt valorile pe care le promovează. Este foarte trist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: