Ce salvează Boc?

Ridzi MAI Udrea

Ridzi sau Udrea?

Există voci care spun că pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor ar fi trebuit să se afle luni, 28.09.2009, raportul Comisiei Udrea.

Însă, pe site-ul Camerei Deputaţilor, pe Ordinea de zi pentru şedinţele din zilele de 28 – 29 septembrie 2009, la punctul 3, se află „Raportul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi întocmit la solicitarea plenului Camerei Deputaţilor prevăzută în art.3 din Hotărârea Camerei Deputaţilor nr.34/2009, cu privire la începerea urmăririi penale împotriva doamnei deputat Monica Maria Iacob-Ridzi, fost ministru al tineretului şi sportului, precum şi sesizarea doamnei deputat Monica Maria Iacob-Ridzi, înregistrată la BP cu nr. 832/16.09.2009″, care trebuiau să se dezbată marţi, 29 septembrie 2009. Aţi văzut ceva pe această temă? S-a pomenit numele Ridzi în contextul tumultuos al certurilor dintre cele două partide din coaliţie, al moderării de către preşedinte a conflictului apărut şamd?

Deci teoria conform căreia toată flama creată de premier prin demiterea ministrului MAI este pentru a „uita” pe (sau în) biroul Robertei raportul Udrea … o avea şi o mică miză ascunsă? Amânarea în acest mod a dezbaterii pe tema Ridzi, să fie o compensare a lipsei de reacţie de la momentul existenţei şi dezbaterilor „comisiei” sale?

Şi la ce să ne aşteptăm în continuare? La fitile tot mai lungi şi mai complexe, pentru a împinge dezbaterea acestor rapoarte până când poporul … sau poate chiar parlamentul şi opoziţia vor fi uitat de ele?

Ne aşteaptă vremuri grele şi … penibile. Ce spuneţi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: