Droguri şi prostituţie – DA, meditaţie – NU!

Legalizare droguri?

Legalizare droguri?

Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei în aceeaşi zi în care recomandă interzicerea meditaţiilor date elevilor de la clasă. Copiii pot medita şi singuri foarte bine sau la un joint „tras” cu o prostituată sau … de ce nu, cu o profesoară mai sexy, ÎNSĂ de la altă şcoală, bineînţeles.

Mediafax ne spune că respectiva comisie „pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice propune, în raportul lansat marţi, printre altele, dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea sexului comercial” în timp ce Hotnews ne spune că „Meditatiile date elevilor de la clasa ar trebui interzise prin lege, pentru a reduce inegalitatile existente intre elevii din aceeasi clasa”.

Comisia recomanda evitarea utilizarii materialelor auxiliare pe care nu si le pot permite toti elevii, precum si utilizarea curenta a computerului si accesul la internet ca resursa di­dactica in scoala. Comisia propune introducerea, în cartierele cu mulţi dependenţi de droguri injectabile, a unor automate cu fise şi cu seturi sterile de injectare, la fel ca în unele ţări europene, pentru a preveni refolosirea seringilor. Comisia propune de asemenea legalizarea „sexului comercial” şi înfiinţarea de servicii şi centre de specialitate prin intermediul cărora femeile care îl practică să poată beneficia pe lângă serviciile de asistenţă medicală, socială şi psihologică şi de prezervative oferite gratis.

De ce se ocupă ACUM de aceste probleme Comisia prezidenţială?? Au terminat toate celelalte probleme ale României? S-a rezolvat criza? E bugetul în regulă? Profesorii aceia care meditează copilul de la clasă au salariul majorat promulgat de preşedinte la mişto înainte de alegerile parlamentare? Sunt prostituatele mai multe „ca electorat” decât bugetarii din armată, de exemplu? Ne crede preşedintele atât de idioţi încât, neavând salarii, servicii, viaţă personală etc. să muşcăm că îi pasă de aceste aspecte ale capitalismului corupt care ne expun unor „riscuri sociale şi demografice”?

Păi avem câteva riscuri sociale şi demografice pe care i le putem expune comisiei ….:

1. pleacă lumea din ţară – recte (încă două puncte) nu va mai avea cine naşte tineri care să (încă două puncte) se mediteze, înveţe, devină meseriaşi (profesori, ingineri, medici, agricultori, lucrători în turism etc.), să muncească, să plătească la buget, … fără a mai menţiona şi avantajul că nu vor mai fi aici să ia dracului pensie.

2. lumea e atât de preocupată de ziua de mîine încât „sporul” demografic e extrem de mic … iar autorităţile nu fac nimic. NIMIC! nu ajută măcar cuplurile care ajunse la o vârstă, la un statut, la o înţelepciune … DAR care doresc copii, să beneficieze de cotizaţiile date de-a lungul multor ani de muncă şi să aibă mici reduceri măcar pentru că VOR un copil .. că îi vor şi asigura un trai şi un viitor .. util tot acestei ţări, eventual, dacă vor fi crescuţi (oricum) în acelaşi spirit.

3. dacă a te angaja undeva şi a-ţi face treaba nu este o garanţie a faptului că vei rămâne acolo şi mâine şi că vei primi salariul … iar prostituţia este o opţiune … tinerii care nu se mai meditează cu profesorul de la clasă … pentru că acest lucru nu este o opţiune … şi eventual nu intră la liceul/facultatea pe care le doresc .. ce opţiune mai au???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: