Bono! Dă-i şi lu’ Udrea o scenă de la U2!

Scena U2

Scena U2

Trupa irlandeză U2 a declarat că speră ca scenele folosite pentru actualul turneu mondial să devină arene permanente pentru spectacole, amplasate în diverse parcuri din lume după încheierea actualei serii de concerte, a declarat Mark Fisher, arhitectul angajat de trupa U2 pentru acest turneu mondial, pentru BBC News. Turneul mondial – 360° Tour – promovează cel de-al 12-lea album de studio semnat U2, „No Line On The Horizon”, lansat pe 2 martie a.c. U2 va susţine primul concert în Marea Britanie pe Wembley Stadium din Londra, la sfârşitul lui august, urmând să concerteze în Glasgow, Sheffield şi Cardiff, după ce a concertat deja în mai multe oraşe europene, şi va călători în Statele Unite, în septembrie. „O parte din aceste scene vor ajunge în Australia, iar o altă parte, în America de Sud, unde oamenii ar putea să le folosească ca pe nişte frumoase pavilioane amplasate în parcuri, în care pot fi organizate concerte…„, a mai declarat Fisher.

Ce plăcintă ar mai fi fost dacă U2 ar fi donat MTS o astfel de scenă pe vremea doamnei Ridzi. Ce pleaşcă ar putea fi pentru ministerul turismului sau al culturii ca România să primească o astfel de scenă. Până la urmă de ce Australia … de ce America de Sud? Deşi încă s-ar putea găsi o variantă prin care să punem mâna pe ele. Să le doneze U2 în Brazilia, de unde să le preia Mazăre şi să le aducă pe litoralul românesc, … deşi ar avea nevoie şi de cele 120 de tiruri cu care să transporte structurile … şi de nişte oameni să le asambleze … şi de nişte oameni să le păzească să nu fie transformate de „magneţi” în fier vechi.

Dar nu în ultimul rând, doamna Udrea ar putea vorbi cu Bono pentru ca U2 să doneze României titlul ultimului lor album, ca slogan pentru turismul românesc. „No line on the horizon” ilustrează perfect planurile de dezvoltare durabilă a turismului românesc în lipsa infrastructurii, în lipsa unor servicii de calitate, în lipsa ofertelor atractive. Poate fi uşor modificat în „No road on the horizon”. Din acelaşi motiv.

Reclame

One Response to Bono! Dă-i şi lu’ Udrea o scenă de la U2!

  1. bloglocke spune:

    Sa-i dea Bono o scena lu’ Ridzi sa o puna in curte la ea acasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: