ROMANIA, NO CHANGE-NO CHANCE

Incredibil, dragi români! Imediat după încheierea alegerilor europarlamentare, alianţa PSD +PC şi PDL-ul au început să reclame primul loc în acest scrutin electoral cu toate că diferenţa dintre rezultatele obţinute de cele două grupări politice nu e mai mare de un procent.

Această reprezentaţie dezgustătoare mă trimite cu gândul la alegerile parlamentare din noiembrie 2008 în urma cărora una din grupări a fost declarată învingătoare morală, iar cealaltă, câştigătoare de facto. Este de necrezut câtă lipsă de cuviinţă zace în aceşti politicieni care, la şase luni de la cea mai mincinoasă campanie electorală postdecembristă, se îmbrâncesc  pe podiumul construit pe criza fără precedent prin care trec românii, adică:
•    profesorii sunt nemulţumiţi;
•    medicii sunt revoltaţi;
•    nemulţumirea e starea de spirit dominantă în rândul poliţiştilor, militarilor, funcţionarilor şi magistraţilor;
•    micii şi marii investitori sunt bulversaţi de o criză financiară şi economică globală şi acţiunile pompieristice ale unei clase politice incompetente;
•    toţi, la un loc, sunt minţiţi în continuare cu neruşinare de ” învingătorii” şi ”câştigătorii” din noiembrie 2008;
•    sistemul de educaţie e repetent;
•    sistemul de sănătate e în comă;
•    infrastructura e în groapă.
În aceste condiţii, ei (PSD+PC şi PDL) strigă ”AM CÂŞTIGAAAT!”.

Aceşti demagogi ignoră absenteismul masiv, nenumăratele suspiciuni de fraudă electorală sau campania jenantă pentru europarlamentare a tuturor politicienilor care nu a stârnit nici cel mai mic interes în rândul populaţiei şi, nici măcar, în rândul propriilor partide.

În aceste condiţii, ei (PSD+PC şi PDL) urlă  ”VICTORIEEE!”. Şi, ca un bonus, la tot acest circ ni se propune şi spectacolul scandalos al revenirii  ”surprinzătoare” a ”independentei”  Elena Băsescu în PDL, ea fiind aşteptată de mai marii democraţi liberali cu carnetul de membru pregătit . Bineînţeles, totul s-a încheiat cu o petrecere pentru celebrarea victoriei în alegeri.

Văzând toate acestea, îmi vine să le spun tuturor politicienilor ”PUPAŢI-VĂ, AŢI CÂŞTIGAT!”.

Dragi români, aceste alegeri ne-au dat încă o dată, dacă mai era necesar, măsura indecenţei, a lipsei de măsură, a lipsei de bun simţ ce caracterizează cea mai mare parte a oamenilor politici din România. Oameni buni, concluzia este una foarte tristă şi anume că domnul Silviu Brucan, Dumnezeu să-l ierte!, a fost foarte optimist cu cei douăzeci de ani, iar cu această clasă politică nu avem nici o şansă.

Dacă PDL ne-a propus în primă fază un slogan turisitic ”ROMANIA, LAND OF CHOICE!”, acum PDL şi PSD+PC ne propun un slogan politic ”ROMANIA, NO CHANGE-NO CHANCE!”.

Nu părăsiţi incinta, după ce au împărţit România în două într-o perioadă de şase luni, urmează circul pentru desemnarea unui comisar european.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: